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Q1. What is the status of the document? 
 
Q2. What is the GOVtech working group? 
 
Q3. How to  solve interception  on MAC address? This seems hardly feasible on the Mac address, in many cases never 

reach the ISP's Network. Same goes for CLI in a network.  
 
Q4. What kind of document is the WAI RFC 0.1.0? 
 
Q5. Is an IP number a physical telecommunications identity number? 
 
Q6.  P7 Is it correct, that more than one target service can be associated with a single interception target?  
 
Q7. How to handle in case of changes of IP addresses in timestamps. How do S1 en S2 synchronise with the Radius 

and DHCP server ? 
 
Q8. It has to be possible to deliver one IP address tot several LEA's. Meaning that on IP address has to be sniffed, that 

could case problems at the sniffer!  
 
Q9. There are still questions in the document P11: What about handling over logs to LEA? Only by means of RC or 

“Landelijk OvJ”? As these are organizational questions they may be answered later? 
 
Q10. Still no adjusting AMvB  par 5.6? 
 
Q11. 5.7.8 en 5.2.2  Does all information has to be  decrypted, even if there is no key available.?  
 
Q12 5.10 one or more of these characteristics, what is more?  

 
Q13. 5.10: What is “A-nr”? 
 
Q14. 5.10 “A series of connections time frames, authentication times, as long as they can identify an unique user. “ 

How is this identified in the warrant, we believe it's not part of given a unique identifications, secondly the POP 
should be mentioned to.  

 
Q15. 5.11 “Dutch laws defines the minimum number of simultaneous interceptions.” 
 What is the minimum number? 
 
Q16. “If the query results in more than one target, the number of targets will be returned to the LEA” 
 What is the procedure for this? How is the protocol defined to do this? 
 
Q17. 6.1 “calling or called side”  
 Can it be specified when a target is on the called side? 
 
Q18. 62.1.  “The communication that should be intercepted, is all traffic from the DATA command to the closing "." 

when a message is proceeded by the MTA. What  is meant by  ".". 
 
 


